اخذ رتبه (گرید)
اخذ رتبه (گرید)

 

•    کپی برابر اصل شده مدارک ثبتی شرکت

•    مدارک ثبتی شرکت سهامی خاص شامل : اساسنامه – اظهارنامه – روز نامه رسمی – تاسیس و تغییرات
•    مدارک ثبتی شرکت با مسئولیت محدود شامل : اساسنامه – تقاضانامه – شرکت نامه – روزنامه رسمی – تاسیس و تغییرات
•    کپی شناسنامه کلیه سهامداران و اعضای هیئت مدیره و کپی کارت ملی آنها
•    کپی برابر اصل شده مدارک تحصیلی اعضای امتیاز آور شرکت
•    مهندس و یا مهندسینی که سوابق کاری ارائه می کنند باید مدارک زیر را تهیه فرمایند.
•    نامه استعلام سوابق بیمه با ذکر تاریخ شروع و خاتمه و نام شرکتهایی که بیمه برایشان پرداخت نموده اند
•    گواهی کار مرتبط با رشته مورد در خواست با ذکر تاریخ شروع و خاتمه از طرف شرکت و یا شرکتهایی که در گواهی بیمه اعلام شدند.
•    سربرگ رسمی شرکت در ۳ نخسه
•    کپی آخرین صورتجلسه مربوط به تغییر سهام
•    تصاویر کلیه پیمانهای شرکت (موافقتنامه )
•    تصاویر آخرین صورت وضعیت تایید شده و یا اصل تاییدیه کارکرد توسط دستگاههای اجرایی (به تایید بالاترین مقام کارفرما ) برای کارهای نیمه تمام و مفاصا حساب بیمه برای کارهای تمام شده
•    اظهار نامه مالیاتی شرکت مربوط به آخرین سال مالی قبل از تشکیل پرونده که به تایید و مهر سر ممیز مالیاتی مربوط رسیده باشد مدیر عامل و دو سوم اعضای هیات مدیره می بایست دارای مدرک تحصیلی لیسانس باشند .

انفورماتیک

کلمه انفورماتیک برابر نهاده واژه فرانسوی Informatique (انگلیسی Informatics) است و از لحاظ اصطلاحی عبارت از مطالعه ساختار و ویژگی‌های اطلاعات و کاربرد فن‌آوری برای سازماندهی، ذخیره‌سازی، بازیابی، و اشاعه آن است.
شرکت های انفورماتیکی به شرکت هایی اطلاق می شود که در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری به ثبت رسیده باشند و موضوع فعال نیاز به گواهی رتبه بندی دارند که از طریق شورای عالی انفورماتیک کشور (معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور) صادر می گردد. در ارزیابی رتبه بندی شرکت های انفورماتیک ملاک های نیروی انسانی، درآمد و پارامتر رضایت مشتری (به عنوان ضریب کاهنده امتیاز) موثر هستند.
عامل رضایت مشتری یکی از موارد مورد نیاز رتبه‌بندی و احراز صلاحیت شرکت‌های انفورماتیکی است که دبیرخانه شورا باید شیوه‌های تبدیل رضایت مشتری به ملاک‌های کمی را تعیین کند. تعیین شیوه تبدیل رضایت مشتری به ملاک‌های کمی از اولویت‌های فعلی شورا است زیرا به محض اینکه شرکتی رتبه یک را می‌گیرد به عامل رضایت مشتری بی‌توجه می‌شود آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی و احراز صلاحیت شرکت‌های انفورماتیکی مصوب سال ۸۳ است.
طبق آیین‌نامه شرکت‌هایی به‌عنوان شرکت‌های انفورماتیکی احراز صلاحیت و رتبه‌بندی می‌شوند که اساسنامه‌شان در ارتباط مستقیم با فعالیت‌های انفورماتیکی بوده، دارای مدیر عامل تمام وقت با مدرک تحصیلی حداقل لیسانس در رشته‌های مرتبط و نیز حداقل دو نفر کارشناس تمام وقت باشند.
در روش اجرای آیین‌نامه نیروی انسانی، درآمد و رضایت مشتریان سه عامل اصلی ارزیابی شرکت‌ها هستند و سهم عامل نیروی انسانی ۸۰ درصد و عامل درآمد ۲۰ درصد از امتیاز کل شرکت است.
به شرکت‌های تازه تاسیس که هنوز یک سال مالی از زمان تاسیس و یا فعالیت آن‌ها نگذشته باشد و قادر به ارائه اظهارنامه مالیاتی نباشند، برگه احراز صلاحیت موقت با دوره اعتبار یک سال داده خواهد شد. از دیگر مشخصات این آیین‌نامه آن است که رتبه‌بندی شامل ۷ رتبه می‌شود؛ رتبه هفت مربوط به شرکت‌هایی است که تاکنون اظهارنامه مالیاتی نداشتند و به اصطلاح نوپا هستند و رتبه‌های ۶ تا ۱ مربوط به شرکت‌هایی است که سابقه کار دارند.
۱۵ رشته ارائه و پشتیبانی سخت‌افزاری Mainframe ،تولید و ارائه رایانه‌های غیرMainframe ،تولید و ارائه دستگاه‌های جانبی ،تولید و ارائه قطعات و ملزومات ،تولید و پشتیبانی نرم‌افزارهای سفارش مشتری ،ارائه و پشتیبانی بسته‌های نرم‌افزاری و نرم افزارهای حامل محتوا ،ارائه و پشتیبانی نرم‌افزارهای پایه، سیستم و ابزارها ،خدمات شبکه‌های اطلاع رسانی Providers ،شـبکه داده‌های رایانه ای و مخابراتی ،امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات ،مشـاوره و نظارت بر اجرای طرح‌های انفورماتیکی و پژوهش ،خدمات پشتیبانی ،سیستم‌های ویژه و سیستم های اتوماسیون صنعتی ، صلاحیت آن‌ها احراز شده و شرکت‌ها رتبه مناسب را دریافت می‌کنند.
هدف از تهیه این آیین نامه تخصصی‌تر کردن فعالیت شرکت‌های انفورماتیکی است و لازم است کارفرما که شرکت‌های دولتی هستند، در زمان ارجاع کار به رشته خاصی که شورا در آن زمینه رتبه داده است، دقت داشته باشند

 



اخذ رتبه (گرید)
اخذ رتبه (گرید)

جهت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید تلفن :43933-021
ارسال عدد 6 به 1000727 در کمتر از 10 دقیقه با شما تماس میگیریم 
موسسه حقوقی فردا