ثبت شرکت 

ثبت شرکت 

به جز شرکت های مسئولیت محدود و شرکت های سهامی خاص، که بیشتر مورد استقبال برای تشکیل و ثبت می باشند، یک نوع دیگر از شرکت های پر طرفدار در امور تجاری، شرکت های تضامنی است.

در این نوع شرکت ها، شخصیت اعضا یا شرکای شرکت، نقش بسزایی دارد. ثبت این شرکت ها، با تنظیم کردن شرکتنامه، در در اداره ی ثبت صورت می پذیرد.‌ همچنین در شرکتنامه ی آن، مواردی مانند: نام شرکت، آدرس دقیق شرکت و مرکز اصلی آن، نام تمامی شرکا، به همراه مشخصات کامل آن ها، باید ذکر شود.

شرکت نسبی نیز همانند شرکت تضامنی، می باشد. در شرکت تضامنی، شرکا در قبال بستانکاران، مسئولیت ضمانت کردن قروض و وام های شرکت می باشند.

در صورتی که در شرکت های نسبی، در مواقعی که دارایی و اموال شرکت، جهت پرداخت تمام قروض و بدهی های شرکت، بسنده نباشد، هر کدام از شرکا، بنا به میزان سرمایه ی خود در شرکت، بسته به باز پرداخت قروض شرکت، مسئولیت دارند.

شرکت های تضامنی با شرکت های نسبی، شباهت های زیادی دارند.

به عنوان مثال: در این شرکت ها، مزایا به میزان سهم هر کدام از شرکا، مابین شرکا تقسیم می گردد. جز این که در شرکت نامه، چیزی جز این بیان شده باشد.

در هر دو، زمانی شرکت تاسیس می شود که تمام سهم نقدی و سهم غیرنقدی ادا شده باشد.

در این شرکت ها، شرکای شرکت، باید حداقل یک شخص را از میان خود یا خارج از شرکت، جهت مدیریت تعیین کنند. و میزان مسئولیت این امر در  هر یک از شرکت ها، مشابه می باشد.

در این شرکت ها، شرکا نمی توانند، بدون جلب رضایت و موافقت تمام شرکا، سهم خود را به شخص دیگری انتقال دهند.

دیگر موضوعات مانند: انحلال، تغییرات در شرکت، همچنین بقای شرکت ها شبیه به هم می باشند.

هر کدام از این شرکت ها، صرفاً جهت فعالیت های تجاری، شکل می گیرند. و در زمینه ای به جز کار تجاری، طبق قوانین و مقررات مدنی پیروی می کنند.

هر شخص جدیدی که تصمیم به وارد شدن در شرکت داشته باشد، مسئولیت مبنی بر قرض ها و بدهی هایی که پیش از وی در شرکت، تشکیل شده است، را بر عهده دارد.

لذا تمامی تغییرات و همه ی تصمیمات در شرکت، نیاز به تائید تمامی شرکای شرکت باشد.

ثبت شرکت 

ثبت شرکت 

ثبت شرکت 

جهت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید تلفن : 43933-021 
ارسال عدد 6 به 1000727 در کمتر از 10 دقیقه با شما تماس میگیریم 
موسسه حقوقی فردا