ثبت علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
ثبت برند
ثبت برند
ثبت برند
راهنمای ثبت برند
ثبت علامت تجاری
1. علامت ثبت شده ای هست که من در حال خرید آن هستم چگونه میتوانم برند را به نام خودم تغییر بدهم؟
با داشتن جواز مشابه با جواز فروشنده علامت می توانید برای تغییر نام علامت به نام خود به صورت قانونی اقدام نمایید.
2. مدارک مورد نیاز برای تغییر مدارک نام تجاری چیست؟
فتوکپی شناسنامه و کارت ملی فرد انتقال دهنده و انتقال گیرنده (فروشنده و خریدار)، ارائه مجوز از صنف انتقال دهنده، اصل پروانه ده ساله ،تسلیم صلح نامه محضری
3. برای تمدید برند چه کار باید کرد؟
تمام مراحل اجرایی همانند مراحل اولیه ثبت علامت است وهمان هزینه را نیز در بر دارد.
4. آیا ثبت برند حتما باید توسط وکیل انجام گیرد یا خودمان نیز می توانیم پیگیر آن شویم؟
خود شخص نیز می تواند برای این کار اقدام کند . در صورت اشکال در مراحل مختلف می توانید با ما تماس بگیرید
5. ثبت برند یا لوگو به چه مدت زمان نیاز دارد؟
ثبت علامت تجاری درمرحله تایید نام به مدت 45 روز تا دو ماه زمان می برد و بعد از آن 3-4 ماه برای صدور حق انحصاری ده ساله زمان لازم است.
6. آیا برای ثبت علامت تجاری داشتن جواز فعالیت لازم است؟
برای ثبت برند داشتن جواز یا پروانه بهره برداری یا مدرکی حاکی از فعالیت مرتبط ضروری می باشد.
7. آیا می توان برند را منتقل نمود؟
بله مراحل ثبت آن همانند ثبت اولیه است با این تفاوت که گواهی 10 ساله نیز در مدارک موجود است.
8. روزنامه دوم در ثبت آرم تجاری چیست؟
روزنامه دوم در ثبت علامت تجاری همان روزنامه مربوط به آگهی ده ساله است.
9. آیا میتوان قبل از اقدام برای ثبت برند مطلع شد که علامت تجاری مورد نظر مان قبلا" ثبت شده است یا خیر؟
بله می توانید با پرداخت هزینه استعلام علامت تجاری از عدم سابقه ثبت آن مطمئن شوید.
10. آیا میتوانم نام مغازه خود راتحت عنوان علامت تجاری به ثبت برسانم؟
آری ،با ارائه جواز کسب نام مغازه شما به شکل انحصاری به ثبت خواهد رسید و قابل تمدید خواهد بود.
11. آیا برای ثبت برند یا علامت تجاری ارائه مجوز ضروری است؟
بله ارائه جوازی دال بر فعالیت مرتبط الزامی است
12. آیا خودمان می توانیم از سایتهای موجود برای ثبت برند استعلام کنیم ؟
خیر این سایتها قابل استناد نیستند و به منظور گرفتن استعلام ازما کمک بگیرید.
13. پروانه بهره برداری چیست؟
پروانه بهره برداری برای واحدهای تولیدی یا کارخانجات توسط صنوف یا اتحادیه های مرتبط صادر می گردد.
14. آیا در یک علامت تجاری هم نماد شرکت و هم اسم آن را می توان گنجاند؟
بله امکان ذکر هردو وجود دارد.
15. آیا میتوان علامتی که در کشور دیگری ثبت شده است را در ایران نیز ثبت کرد؟
اگر آن علامت به شکل بین المللی ثبت شده باشد ثبت آن غیرممکن است.
16. چرا باید برند یا نشان تجاری خود را ثبت کنیم؟
پس از ثبت برند به نام شخص یا شرکت صاحب آن برند برای استفاده از آن حق انحصاری پیدا میکند، و به موجب آن میتواند از تولیدکالاهای یکسان یا ارائه خدمات مشابه توسط اشخاص سودجو با علائم تجاری که عین یا به طریق گمراه کنندهای مشابه علامت تجاری آن شخص یا شرکت هستند، ممانعت به عمل آورد.
اگر برندی ثبت نشود، رقبا می توانند از همان برند یا برندی که شباهت آن با علامت مزبور تا اندازه ایست که برای مشتریان فریب دهنده باشد ، برای همان کالا یا کالاهای مشابه استفاده کنند و در نتیجه سرمایهگذاری صاحب اثر یا برند در زمینه بازاریابی یک محصول ممکن است بی نتیجه باشد زیرا مصرف کنندگان تصور می کنند که آن محصول متعلق به همان شرکتی است که تبلیغات و بازاریابی نموده و کالای خود را معرفی کرده است و متعاقبا" به اشتباه کالای رقیب را خریداری کنند. این نکته نه تنها سود شخص یا شرکت تولیدکننده را کاهش خواهد داد و مشتریان وی را گمراه خواهد کرد بلکه ممکن است سبب سوء شهرت صاحبان علامت تجاری گردد بخصوص اگر محصول رقیب کیفیت پایینی داشته باشد.
با توجه به ارزش آرم یا برند و اهمیت آن در تعیین میزان موفقیت یک محصول در بازار ثبت آن در طبقه مربوط به جهت ضمانت فعالیت تجاری و پایداری آن بسیار ضروری است.
ثبت علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
ثبت برند
ثبت برند
ثبت برند
راهنمای ثبت برند
ثبت علامت تجاری
بعلاوه، تفویض اجازه استفاده از یک لوگو یاعلامت تجاری ثبت شده به شرکتها و اشخاص ثالث سهل تر است و در نتیجه میتواند سبب کسب درآمد بیشتر برای شرکت یا شخص گردد یا اساس عقد یک قرارداد اعطای نمایندگی فروش باشد.
بعضا " یک آرم تجاری ثبت شده و شناخته شده در میان مصرف کنندگان ممکن است به منظور دریافت منابع مالی یا تسهیلات از موسسات مالی و بانکها استفاده شود که خود از عوامل موفقیت یک حرفه یا تجارت محسوب می گردد و براهمیت ثبت آن می افزاید.
17. مدت اعتبار برند ثبت شده چقدر است؟
مدت اعتبار ثبت علامت تجاری ده سال از تاریخ تسلیم اظهارنامه ثبت آن میباشد. این مدت با درخواست مالک آن برای دورههای متوالی ده ساله با پرداخت هزینه مربوطه ، قابل تمدید است. در صورتی که پس از پایان مدت ده ساله بری تمدید پروانه انحصاری ثبت برند اقدام نگردد قانونگذار یک مهلت ارفاقی شش ماهه از زمان پایان دوره را برای پرداخت هزینه تمدید و جریمه تأخیر، در نظر گرفته است.
18. کدام برند و علامات تجاری امکان ثبت دارد؟
هر کلمه، حرف یا حروف، شماره، تصویر ، تجسم ، فرم، رنگ، ترسیم، برچسب (اتیکت)یا ترکیبی از این موارد که برای تشخیص کالاها یا خدمات بکار رود، آرم ، برند یا علامت تجاری به حساب می آید. در برخی کشورها، شعارهای تبلیغاتی هم علامت تجاری محسوب میشوند . تعداد فزاینده کشورها این امکان را می دهد که شکلهائی از علائم تجاری که پیش از این متداول نبودهاند نیز ثبت شوند مانند انواع رنگها ، علامات سه بعدی (شکل یا بستهبندی کالاها)، نشانهای سمعی یا (آواها ) ونشانهای قابل استشمام (رایحه ها ). با این وجود ، بسیاری از کشورها برای ثبت برند محدودیتهایی را مد نظر قرارداده اند و عمومآ اجازه ثبت نشانها ی قابل رویت ، تصویری یا گرافیکی را می دهند.
19. کدام علامت های تجاری و برند ها را نمی توان ثبت کرد؟
اسامی عام را نمی توان برای برند به ثبت رسانید مثلا"، اگر شرکت شما قصد دارد برند «پکیج» را برای فروش پکیج ثبت کند، این برند تایید نمی گردد زیرا کلمه پکیج اسم عامی است که به همه انواع آن اشاره دارد.
لغات موصوفی ( توصیف کننده) را نیز نمی توان ثبت کرد . این لغات کلماتی هستند که معمولآ در تجارت به منظور توصیف محصول مورد نظر بکار میروند. برای مثال، ثبت کلمه خوشمزه که شکلات را توصیف می کند به عنوان برندی برای شکلات ممکن نیست . در حقیقت اگر به یک تولیدکننده شکلات برای حق استفاده انحصاری از کلمه «خوشمزه» اجازه داده شود در حق سایر تولیدکنندگان این محصول غیرمنصفانه عمل شده است . واژه های دیگر از همین قبیل مانند «سریع » «بهترین»، «کلاسیک» یا «نوآورانه »نیز به احتمال زیاد رد خواهند شد مگر اینکه بخشی از یک نشان تجاری خاص باشند. در این گونه موارد، درج عبارتی دال بر اینکه درخصوص آن بخش از علامت حق استفاده انحصاری درخواست نمیشود، الزامی است.
علائم گمراه کننده (فریب دهنده): علائم تجاری هستند که مصرف کننده را نسبت به ماهیت، کیفیت یا مبداء جغرافیایی محصول گمراه میکنند یا فریب میدهند. برای مثال، فروش مارگارین با علامت تجاری که تصویر یک گاو داشته باشد تایید نمی شود چون علامت موجب گمراهی مصرف کنندگان خواهد شد و مصرف کنندگان به احتمال قریب به یقین ، تصور خواهند کرد که این علامت مربوط به به محصولات لبنی مانند کره حیوانی است .
علائمی که مغایر با موازین اسلامی ، نظم عمومی و اخلاق حسنه هستند قابل ثبت نمی باشند . بطور کلی کلمات یا تصاویری که عرف و هنجارهای اخلاقی جامعه و مذهب را که مورد پذیرش عموم هستند را نقض می کند بعنوان برند نمی توان ثبت کرد.
پرچمها، نشانهای مملکتی یا سلطنتی، علائم رسمی دولتی و نشانهای سازمانهای بین المللی که نمونهای از آنها به دفتر بینالمللی سازمان جهانی مالکیت معنوی (wipo) اعلام شده است معمولآ قابل ثبت نیستند.
ثبت علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
ثبت برند
ثبت برند
ثبت برند
راهنمای ثبت برند
ثبت علامت تجاری
جهت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید تلفن : 43933-021
ارسال عدد 6 به 1000727 در کمتر از 10 دقیقه با شما تماس میگیریم
موسسه حقوقی فردا