sabtefarda

ثبت شرکت

sabtefarda

ثبت شرکت

ثبت اختراع به روش اروپایی apc

ثبت اختراع

ثبت اختراع


ثبت اختراع در اروپا

کنوانسیون ثبت اختراع اروپایی (ای پی سی)

«ای پی سی» توافق نامه ای در اروپا است که برای همکاری میان اعضا، در جهت همسان سازی فرایند تقاضانامه ی اختراع و پذیرش آن، ایجاد شده است.

برای ثبت اختراع در اروپا متقاضی باید تقاضانامه ی اختراع را به اداره ی ثبت اروپا تسلیم کند تا به آن رسیدگی شود. اگر نتیجه ی بررسی، مثبت بود، برگه ی اختراع اروپایی صادر می گردد. سپس اختراع اروپایی برای اعتبار یافتن در هر کشوری باید از طریق ادارات ملی آن کشور نیز ثبت شود.

بیش تر کشورهای اتحادیه ی اروپا، عضو «ای پی سی» هستند؛ اما برخی کشورهای غیر اروپایی، مانند ترکیه، نیز عضو معاهده هستند. «ای پی او» کارکردی همانند عملکرد ادارات ملی دارد، ولی هزینه های ثبت اختراع در اروپا درای پی او، نسبت به زمانی که بخواهیم به صورت هم زمان در چندین کشور عضوای پی سی به صورت مجزا اقدام کنیم، کمتر است.

دیگر معاهدات منطقه ای، مانند سازمان ثبت اختراع اوراسیا، عهده دار ثبت تقاضانامه ها در اوراسیا و سازمان ثبت آفریقا نیز، ثبت اختراعات در کشورهای آفریقایی را بر عهده دارد.

 ثبت اختراع
ثبت اختراع

شیوه ی اروپایی ثبت اختراع

حق اختراع اروپایی، در اضل یک فرایند تقاضانامه ی واحد است که مجموعه ای از تقاضانامه های ملی را در بر می گیرد. تقاضانامه به ادارات ثبت اروپایی ارائه می گردد تا به نمایندگی از دولت های ایجاد کننده ی آن، مروری بر دانش مقدمم انجام گیرد و تقاضانامه بررسی شود. اگر بررسی کننده قابلیت ثبت  آن ادعاها را تایید کند، حق اختراع اروپایی صادر می شود. جزئیات بیش تر در این زمینه ، در فصل بعد خواهد آمد.

هزینه ثبت اختراع در اروپا

هزینه ها در اداره ی ثبت اروپایی، باید در مراحل مختلف  پرداخت گردد و در مجموع، هزینه های تقاضانامه تا پذیرش، حدود چهار هزار یورو است.

بعد از صدور حق اختراع اروپایی، به طور خودکار در همه ی کشورای تعیین شده، اعتبار خواهد داشت؛ بنابراین تقاضانامه ها از سوی ادارات هر کشوری، مجدد رسیدگی نمی شود.

متتقاضی باید هزینه ی ترجمه در کشور مورد نظر و هزینه های ملی، هر دو را بپردازد. ترجمه، در قسمت ملی گران تر از بخش ای پی او است و هزینه تمدید هم، باید هر سال به ادارات ملی پرداخت شود.

تقاضانامه ثبت اختراع در اروپا

تقاضانامه ی ثبت اختراع در اروپا می تواند به عنوان تقاضانامه ی اول بدون هیچ گونه حق تقدمی تسلیم شود و یا تقاضانامه متعاقبی باشد که از حق تقدم ناشی از تقاضانامه ی دیگر خواه اروپایی و خواه تقاضانامه ی ملی و یا پی سی تی استفاده کند. اداره ی ثبت اروپا می تواند در تقاضانامه ی پی سی تی انتخاب شود، در این مورد، روند «ای پی او» تا مرحله ی ملی «پی سی تی» به تاخیر می افتد.

ثبت اختراع
ثبت اختراع

جهت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید تلفن : 43933-021 
ارسال عدد 6 به 1000727 در کمتر از 10 دقیقه با شما تماس میگیریم 
موسسه حقوقی فردا 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.